Бивши ученик Рачунарске гимназије у Orion Telekomu

 Знања и вештине које матуранти понесу из Рачунарске гимназије отварају им врата многих факултета, а касније и компанија како у земљи тако и у иностранству. То нам говоре примери наших бивших ђака, успешних и остварених у IT компанијама. Један од њих је Ђорђе Петровић данас запослен у фирми Orion Telekom коме су гимназијски дани остали у веома лепом сећању.

"Што се тиче сећања на дане проведене у Рачунарској гимназији, то су биле веома лепе и занимљиве 4 године дружења како са својим другарима из одељења тако и са најбољим професорима. Разредни ми је био Мијодраг Ђуришић који ми је био као отац, а такође и директор Бранислав Ђурђевац који је увек био ту за све нас. Наравно било је и мање лепих ситуација из којих смо сви научили неке животне лекције".

Након завршене Рачунарске гимназије Ђорђе се определио за Рачунарски факултет који је био логичан избор након гимназије јер је,како каже, решио да се усавршава у области IT-а.

"РАФ је веома добар и цењен факултет на ком смо научили још више и стекли још већу жељу за даљим напредовањем. Стекли смо нове контакте и колеге са којима смо кроз заједничку сарадњу дошли до тренутка када већ пред крај студија добијамо понуде за посао што је већини циљ након завршеног факултета. Позивам све ученике Рачунарске гимназије и студенте Рачунарског факултета  да не одустају и да је пред њима светла будућност захваљујући знањима која су понели из обе ове институције."