Учење на даљину

Учење на даљину

Стрес у доба короне

Околности у којима се налазимо због епидемије корона вируса код многих од нас могу да изазову страх и напетост, као и веома интензивне емоционалне одговоре. Не заборавимо да различити појединци реагују различито у ситуацији у којој се налазимо. Нарочито су осетљиве старије особе, појединци са хроничним болестима, деца и млади. Изузетан напор за превладавање стреса морају да уложе медицински радници, а посебно је тешко особама са психичким тегобама или проблемима злоупотребе психоактивних супстанци.

Опширније

Распоред онлајн наставе у РГ

Редовна настава у Рачунарској гимназији одвијаће се сваким радним даном од 08:30 часова. Распоред часова може се мењати, а да промене не буду благовремено окачене на сајту гимназије, али то не треба да вас брине, свакако можете рачунати на 4-6 часова наставе дневно.

За сваки наставни час одређен је термин од сат времена, тако да појединачни часови почињу у 08:30, 09:30, 10:30 (...). Сваки час траје 45 минута и има 15 минута паузе. Уколико се настава изводи у два везана часа, пауза зависи од договора наставника и ученика.

План распореда:

Онлајн настава у Рачунарској гиманзији

Драги ученици,

Од уторка, 17.03. организоваће се онлајна настава преко Zoom платформе. На овом линку можете видети упутство за инсталацију и прикључивање на предавања: https://youtu.be/q2j2aSp_iDQ Настава је организована по РАЗРЕДИМА, почиње у 08:30 ујутру.

ДА БИСТЕ ПРИСУСТВОВАЛИ НАСТАВИ, ПОТРЕБНО ЈЕ ДА ДОБИЈЕТЕ ЛИНК ЗА ПРИКЉУЧИВАЊЕ НА СВОЈУ ИМЕЈЛ АДРЕСУ. ОЧЕКУЈТЕ ПОЗИВЕ ЗА СУТРАШЊУ НАСТАВУ ТОКОМ ДАНА. РАСПОРЕД ЗА УТОРАК, 17.03.2020.

Први разред:

    1-2 час: Географија 3-4 час: Енглески језик

Други разред:

  • 1-2 час: Историја
  • 3-4 час: Географија

Трећи разред:

  • 1-2 час: Базе података
  • 3-4 час: Енглески језик

Четврти разред:

  • 1-2 час: Енглески језик
  • 3-4 час: Базе података

Распоред за среду биће објављен сутра.