Немања Радосављевић

Слика професора

Име и презиме:

Немања Радосављевић

Емаил:

Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 

Лични подаци:

Рођен 28.04.1985. године. 

Обрaзовање:

Диплома: 2008 Рачунарски факултет (РАФ), Београд, Универзитет Унион, смер Рачунарске мреже и комуникације.
Мастер: 2009 Факулет организационих наука (ФОН), Београдски универзитет, смер Информациони системи и технологије, Електронско пословање. 

Професионално искуство:

(2009 - 2013) - Запослен у фирми CET (Computer Equipment & Trade) на позицији: Администрација и пројектовање web портала како за потребе матичне фирме, тако и за спољне клијенте. Учествовао самостално или као део тима на више десетина портала који обухватају различите врсте web сервиса, самосталног hosting решења, унапређење и развој система за праћење корисника, online продаје, система за интернет гласање, администрацију база података MS SQL i MySql. 

Наставно искуство:

(2010 - данас) - Хонорарни сарадник у настави, а потом и асистент од 2013. године, када и уписује докторске студије на Рачунарском факултету, на предметима у вези са развојем wеб страна, управљањем пројектима и пословним процесима, информационим системима, рачунарским мрежама и др.
(2010 - данас) - Хонорарни сарадник задужен за спровођење обука заснованих на Microsoft платформи као Microsoft Certified Trainer где је до сада одржао велики број различитих типова обука како за правна, тако и за физичка лица. 

Публикације:

 

Пројекти:

 

Остало: