Поносни смо на...

Поносни смо на успехе које су остварили ученици Рачунарске гимназије током ове школске године.

Табела са успесима ученика 

Истакнути такмичари 2019. године 

 
 

Иван Јевтић, матурант, освојио је другу награду на Српској информатичкој олимпијади у 2020. години.

Иван је освојио трећу награду на Државном такмичењу из физике 2019. године. Са Градског такмичења из физике 2019. године има прву награду, а са Градског такмичења из информатике 2019. године има трећу награду. Иван има похвалу са Државног такмичења из информатике.

Од прве године средње школе ниже успехе на такмичењима. О томе говоре : прво место на Градском такмичењу из математике, похвала са Државног такмичења из математике, трећа награда на Градском такмичењу из физике, трећа награда на Државном такмичењу из физике, похвала са Државног такмичења из математике, трећа награда на Градском такмичењу из информатике, похвала са Државног такмичења из информатике. У другој години Рачунарске гимназије освојио је прву награду на Градском такмичењу из физике..

 
 
 

Михаило Трајковић, матурант, освојио је другу награду на Српској информатичкој олимпијади, као и похвалу на Државном такмичењу из математике током 2020. године.

Михаило је 2019. године освојио трећу награду на Српској информатичкој олимпијади. Српској информатичкој олимпијади претходили су Михаилови успеси током 2019. године на Државном такмичењу из математике на коме је освојио другу награду, затим  на Државном такмичењу из информатике на коме је освојио трећу награду и на Градском такмичењу из математике на коме је освојио другу награду.

Као ученик прве године Рачунарске гимназије освојио је прво место на Државном такмичењу из математике, прву награду на Градском такмичењу из математике, трећу награду на Градском такмичењу из информатике и похвалу на Државном такмичењу из информатике.

 
 
 

Огњен Нешковић, ученик другог разреда, освојио је трећу награду на Српској информатичкој олимпијади и прву награду на Окружном такмичењу из информатике током 2020. године.

Полазник је овогодишњег семинара из рачунарства у Истраживачкој станици Петница где се бави пројектом из области машинског учења.

Од седмог разреда основне школе активан је такмичар из информатике, математике, хемије и биологије.

 
 
 

Марија Паламаревић, ученица другог разреда, освојила је прву награду на Државном такмичењу из математике и учествовала je на Српској математичкој олимпијади током 2020. године. Марија је током исте године освојила прву награду на Окружном такмичењу из информатике и учествовала на Државном такмичењу из информатике.

У 2020. години са својим тимом освојила је друго место на Bubble cup такмичењу из програмирања у организацији Microsoft развојног центра, те је тим пласиран у финале овог престижног такмичења за средњошколце и студенте. Почев од осмог разреда основне школе полазник је више семинара из математике у истраживачкој станици Петница.

 
 
 

Владимир Игњатијевић, ученик другог разреда, освојио је прву награду на Државном такмичењу из математике 2020. године.

Освојио је и другу награду на Државном такмичењу из физике 2019. године. Владимир је током исте године учествовао и на Градском такмичењу из математике и освојио прву награду.

 
 

Нада Трајковић, ученица другог разреда Рачунарске гимназије, освојила је трећу награду на Државном такмичењу из математике 2020. године.

Нада је у 2019. години освојила прву награду на Државном такмичењу из математике.

Победница је такмичења IT girls 2018. Активно тренира шах више од осам година, а да је веома успешна говори прво место на Градском такмичењу 2019. године у категорији: шах за девојчице до шеснаест година и треће место на Омладинском првенству Србије у женској конкуренцији 2019. године.