Припреме за информатичка такмичења

30. септембар 2011.

Сваке године, захваљујући бројним успесима наших младих информатичара Србија се окити златним, сребрним и бронзаним медаљама. Иако немају најбоље услове за припреме, ови ученици су спремни да дају свој максимум и често имају боље резултате од боље припремљених екипа. У сусрет предстојећој такмичарској сезони, Друштво математичара Србије организује припремну наставу за такмичења из информатике ученика основних школа. Планираним фондом од 45 часова обрадиле би се теме предвиђене програмом такмичења, а полазници би похађали наставу сваке суботе. Ученике би припремали бивши такмичари са великим искуством на домаћим и међународним информатичким такмичењима. |

Почетак курса планиран је за суботу 8. октобар 2011. године, док је цена обуке 18.000 динара, са могућношћу плаћања на више месечних рата. Поред припреме, са истим фондом часова у понуди су курсеви за креирање игрица, C# програмирање, као и веб радионица. Поред помоћи ученицима, потрудићемо се да изађемо у сусрет наставницима и професорима како би што боље припремили своје ђаке за такмичења. Позивамо све професоре заинтересоване за семинаре и трибине да нас контактирају.

За више информација контактирајте ЦЕТ школу рачунара на 3281-614 или пошаљите мејл на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..