Направи тим, пријави се и учествуј у новом mts app конкурсу

10. октобар 2017.

Ако вас занимају апликације, волите програмирање, имате добру идеју и жељу да се такмичите са вршњацима, направите апликацију која вас у априлу 2018. године може одвести на конференцију IDTechЕx Shоw у Берлину.

Телеком Србија вас позива да учествујете у новом mts app конкурсу који вам поред вредних награда пружа могућност да се такмичите са својим вршњацима на само из Србије, већ и из Босне и Херцеговине и Црне Горе. Ваш задатак је да осмислите и направите занимљиву, иновативну и пре свега корисну апликацију за таблет или мобилни телефон у Android™, OS-у или iOS-у, која би као додатну предност имала друштвено одговорну намену или би могла да допринесе развоју неке од mts услуга. Уколико ваша апликација буде изабрана међу пет најбољих у Србији, добијате престижне мобилне телефоне и прилику да се такмичите са тимовима из Босне и Херцеговине и Црне Горе и тако освојите прву или специјалну награду на „Регионалном app изазову”. 

Да бисте учествовали у mts аpp конкурсу потребно је да један члан вашег тима до 20. новембра 2017. године на адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. пошаље попуњен формулар за пријављивање који се може преузети на адреси: www.аppkonkurs.mts.rs . Важно је да директор школе својим потписом и печатом потврди  пријавни формулар.

Готове, функционалне верзије, уз детаљан опис апликације, тимови треба да поставе на форум http://forum.appkonkurs.mts.rs до 15. јануара 2018. године, уз претходну пријаву и регистрацију за форум. 

Презентација радова и избор пет најбољих апликација у Србији одржаће се крајем јануара 2018. године у Београду, а у другој половини фебруара следи „Регионални аpp изазов”.

Опште услове конкурса можете пронаћи овде.