Направи тим, пријави се и учествуј у осмом mts app конкурсу

05. октобар 2018.

И ове године Телеком Србија вас позива да учествујете у новом циклусу mts app конкурса који вам пружа могућност да унапредите своје знање у креирању мобилних апликација и да се такмичите са вршњацима из Босне и Херцеговине и Црне Горе. 

Ваш задатак је да осмислите и направите занимљиву, иновативну и пре свега корисну апликацију у Android™ OS-у или iОS-у, за мобилни телефон или таблет, која би као додатну предност имала друштвено одговорну намену или би на одређени начин могла да унапреди употребу мобилних уређаја. Уколико ваша апликација буде изабрана међу пет најбољих у Србији, добијате престижне мобилне телефоне и прилику да се такмичите са тимовима из Босне и Херцеговине и Црне Горе и тако освојите прву или специјалну награду на „Регионалном app изазову”. 

Да бисте учествовали у mts app конкурсу потребно је да један члан вашег тима до 20. новембра 2018. године на адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. пошаље попуњен формулар за пријављивање који се може преузети на адреси: https://www.mts.rs/otelekomu/drustvena-odgovornost/appkonkurs/sesti-ciklus-mts-App-konkursa .  Важно је да директор школе својим потписом и печатом потврди пријавни формулар.

Готове, функционалне верзије, уз детаљан опис апликације, тимови треба да поставе на форум http://forum.appkonkurs.mts.rs  до 15. јануара 2019. године, уз претходну пријаву и регистрацију за форум. 

Презентација радова и избор пет најбољих апликација у Србији одржаће се крајем јануара 2019. године у Београду, а у другој половини фебруара следи „Регионални app изазов”.

Опште услове конкурса можете пронаћи на линку www.appkonkurs.mts.rs , у делу који се односи на пријављивање.

Ако вас занимају апликације, волите програмирање, имате добру идеју, направите апликацију која  вам може донети вредне награде и одвести вас у Берлин, у априлу 2019. на конференцију IDTechEx Show!