Зимска школа програмирања за основце и Зимски семинар за наставнике информатике основних школа у Рачунарској гимназији

07. децембар 2018.

Рачунарска гимназија и Фондација Петља најављују Зимску школу програмирања за основце и Зимски семинар за наставнике информатике који ће се одржати од 04. до 07. фебруара 2019. године у просторијама Рачунарске гимназије у Београду. 

Циљ Зимске школе програмирања је популаризација такмичарског програмирања међу основцима који су већ исказали таленат у области рачунарства, математике и физике. Школа је намењена заинтересованим ученицима који су у школској 2018/19. уписали VI, VII или VIII разред основне школе, а који су се током школске 2017/18. године пласирали на окружно такмичење из информатике, као и свим учесницима државних такмичења из информатике, математике или физике током исте године. 

Паралелно са Зимском школом програмирања за основце, ове године се организује и Зимски семинар за наставнике информатике чиме се жели пружити додатна подршка наставницима у области програмирања.

Зимска школа програмирања за основце као и Зимски семинар за наставнике информатике су бесплатни за све полазнике. 

За све полазнике и њихове пратиоце који нису из Београда биће обезбеђене повољне цене смештаја. 

У наредним данима биће објављен Јавни позив са пријавним формуларима.  

За сва додатна питања можете се обратити секретаријату Рачунарске гимназије на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. ili 011/32-81-614.