Летња школа програмирања за основце и Летњи семинар за наставнике информатике основних школа у Рачунарској гимназији

29. март 2019.

Рачунарска гимназија и Фондација Петља организују Летњу школу програмирања за основце и Летњи семинар за наставнике информатике који ће се одржати од 24. до 27. јуна 2019. године у просторијама Рачунарске гимназије у Београду. 

Циљ Летње школе програмирања је популаризација такмичарског програмирања међу основцима који су већ исказали таленат у области рачунарства, математике и физике. Школа је намењена заинтересованим ученицима основних школа који су се током школске 2018/19. године пласирали на окружно такмичење из информатике, као и свим учесницима државних такмичења из информатике, математике или физике током исте године. 

Паралелно са Летњом школом програмирања за основце, ове године се организује и Летњи семинар за наставнике информатике чиме се жели пружити додатна подршка наставницима у области програмирања.

Летња школа програмирања за основце као и Летњи семинар за наставнике информатике су бесплатни за све полазнике. 

ЈАВНИ ПОЗИВ

ПРИЈАВА ЗА УЧЕНИКЕ

ПРИЈАВА ЗА НАСТАВНИКЕ

За сва додатна питања можете се обратити секретаријату Рачунарске гимназије на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. ili 011/32-81-614.