Вредне награде у рукама ученика Рачунарске гимназије

29. мај 2019.

Они су вредни, паметни, амбициозни и наши! Ученици Рачунарске гимназије Нада Трајковић, Владимир Игњатијевић, Павле Секешан, Михаило Трајковић, Иван Јевтић и Лазар Премовић освојили су вредне награде на такмичењима из физике, математике и информатике.

Нада Трајковић ученица првог разреда Рачунарске гимназије освојила је прву награду на Државном такмичењу из математике 2019. године.

Владимир Игњатијевић ученик првог разреда Рачунарске гимназије освојио је другу награду на Државном такмичењу из физике 2019. године.

Павле Секешан ученик првог разреда Рачунарске гимназије освојио је трећу награду на Државном такмичењу из математике 2019. године.

Михаило Трајковић освојио је трећу награду на Српској информатичкој олимпијади, трећу награду из информатике на Државном такмичењу и другу награду из математике на Државном такмичењу 2019. године.

Иван Јевтић ученик трећег разреда Рачунарске гимназије освојио је трећу награду на Државном такмичењу из физике 2019. године.

Лазар Премовић матурант Рачунарске гимназије у 2019. години освојио је трећу награду на Државном такмичењу из информатике.

Рачунарска гимназија им честита на постигнутим резултатима на такмичењима у 2019. години, подржава их  у будућим такмичењима и походима на награде, а опширније о свим њиховим досадашњим успесима можете прочитати на страници

Поносни смо на..