Телеком Србија покреће нови циклус mts app конкурса 10.0 - направи тим, пријави се и учествуј!

02. октобар 2020.

И ове године Телеком Србија вас позива да учествујете у новом, десетом циклусу mts app конкурса који вам пружа могућност да унапредите своје знање у креирању мобилних апликација и да се такмичите са вршњацима из Босне и Херцеговине и Црне Горе.

Ваш задатак је да осмислите и направите занимљиву, иновативну и пре свега корисну апликацију у Android™ OS-у или iOS-у, за мобилни телефон или таблет, која би као додатну предност имала друштвено одговорну намену, или би на одређени начин могла да унапреди употребу мобилних уређаја, као и да допринесе превенцији или превазилажењу ситуација као што је ситуација настала услед епидемије корона вируса.

Уколико ваша апликација буде изабрана међу пет најбољих у Србији, добијате престижне мобилне телефоне и прилику да се такмичите са тимовима из Босне и Херцеговине и Црне Горе и тако освојите главну или специјалну награду на „Регионалном app изазову”.

Да бисте учествовали у mts аpp конкурсу потребно је да један члан вашег тима до 20. новембра 2020. године на адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. пошаље попуњен формулар за пријављивање који се може преузети на адреси: www.appkonkurs.mts.rs . Важно је да директор школе својим потписом потврди пријавни формулар.

Готове, функционалне верзије, уз детаљан опис апликације, тимови треба да поставе на форум http://forum.appkonkurs.mts.rs до 25. јануара 2021. године, уз претходну пријаву и регистрацију за форум.

Избор пет најбољих апликација у Србији одржаће се крајем јануара 2021. године, а „Регионални app изазов” у другој половини фебруара.

Опште услове конкурса можете пронаћи на линку www.аppkonkurs.mts.rs , у делу који се односи на пријављивање.

Ако вас занимају апликације, волите програмирање, имате добру идеју, направите апликацију која  вам може донети вредне награде!